Volg ons op:
december 2010

WAS architecten wenst u fijne feestdagen en een goed 2011


vuurwerk

november 2010
• 't Groene Sticht wint Zilveren Woonladder 2010
De Zilveren Woonladder is een prijs die bedoelt is om goede initiatieven die gericht zijn op het creŽren van woonvoorzieningen voor mensen aan de onderkant van de woningmarkt, te stimuleren. Het gaat om mensen die niet zelfstandig kunnen wonen en begeleiding nodig hebben, zoals daklozen, mensen met een verslaving of mensen met psychosociale of psychiatrische problemen.
't Groene Sticht is een woon- en werkbuurt in de Utrechtse uitbreidingswijk Leidsche Rijn, waarin de verbinding tussen buurtbewoners en de opvang en ondersteuning van kwetsbare groepen centraal staat. Tot de primaire doelgroep behoren dak- en thuislozen en mensen in een kwetsbare positie. Daarnaast richt ’t Groene Sticht zich op bewoners in de directe omgeving die een bijdrage willen leveren aan een actieve en levendige buurt.
groenesticht4

oktober 2010
• uitvoering Hospice IJsselstein begonnen
In 2009 heeft WAS Architecten in het kader van Make A Difference Day verbouwings- en inrichtingsplannen gemaakt voor Hospice IJsselstein.
Op 1 oktober zijn de werkzaamheden begonnen. Stichting Vrienden Hospice IJsselstein heeft fondsen geworven en met hulp van alle partijen op onderstaand bouwbord wordt hard gewerkt om het Hospice zou snel mogelijk op te leveren.

bouwbord

juni 2010
• 100e project voor WAS architecten
In juni hebben we ons 100e project binnengekregen. Reden voor taart!

• Bouw van de Bouwloods gestart
Op 1 juni 2010 is de begonnen met de bouw voor de Bouwloods in Utrecht. De plannig is dat de Bouwloods eind dit jaar verhuist naar de nieuwe locatie.
w068 3D voorkant2 141008

IMG_8028

april 2010
• Apotheek Almkerk in gebruik genomen
De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen van een interieurconcept voor Apotheek Almkerk, onderdeel van het Medisch Centrum Almkerk.
Half april is de apotheek in gebruik genomen. Iedereen reageert erg enthousiast op de frisse uitstraling van het interieur.
IMG_7119

IMG_7133