Volg ons op:
The Open is open

Op vrijdag 27 augustus is the Open, middels een geweldig openings programma, van start gegaan. In het splinternieuwe prestigieuze gebouw op bedrijven terrein Medel in Tiel konden genodigden een voorproefje krijgen van wat deze nieuwe Nederlandse toplocatie te bieden heeft.
Op bijzondere wijze verrichtte de jongste telg van The Open de openingshandeling die op een groot scherm voor de aanwezigen in de theaterzaal gevolgd kon worden. Daarna werd middels een chronologie de diverse fasen van de bouw van the Open in beeld gebracht waarna men in de gelegenheid werd gesteld om een kijkje te nemen achter de schermen van the Open.

De diversiteit, perfectie en originaliteit van de ruimtes die the Open aan het publiek tentoon spreidde maakte een diepe indruk op alle aanwezigen. Ook in de indrukwekkende nieuwe keuken konden de gasten met eigen ogen zien hoe die de keukenbrigade “live” voor hen een aantal culinaire hoogstandjes op hun borden toverden.

Het tweede deel van de avond werd het publiek getrakteerd op spetterend amusement in de theaterzaal met als een van de hoogtepunten het optreden van de gelegenheidsformatie van de architect van het gebouw
Walter van Meijl. Met zijn gepassioneerde optreden droeg hij zijn creatie op symbolische wijze over aan de opdrachtgevers. Een prachtige start voor een uitzonderlijk concept waar de klant centraal staat en alles mogelijk is.

Dat de formule van the Open de zakelijke markt bijzonder aanspreekt blijkt uit het groot aantal boekingen en reserveringen tot ver in 2005 Met recht kan beweerd worden dat Nederland er een toplocatie bij heeft.
Bron: E-vent magazine.nl