Volg ons op:
Verhuizen of verbouwen

smal

Verandering van baan, naar een andere stad, dan is verhuizen wellicht noodzakelijk. Voldoet de huidige woning niet meer aan de eisen of wensen dan is verhuizen naar een andere (grotere) woning natuurlijk ook een optie.
De eigen woning verkopen is in de huidige tijd echter niet gemakkelijk en een nieuwe hypotheek afsluiten, verhuizen, inrichten en alles wat daarbij hoort, is duur en betekent een hoop rompslomp.
Bent u tevreden met buurt en buren dan is
verbouwen en/of uitbreiden een goede optie. Een architect inschakelen is dan verstandig. Die ziet de mogelijkheden en kan door goed te luisteren uw wensen vertalen in ruimte en plattegronden.

Bij uit- of aanbouwen moet het bestemmingsplan dat wel toelaten of kan een procedure gevolgd worden als de gemeente medewerking wil verlenen aan de plannen.

WAS architecten heeft voor een aantal opdrachtgevers extra kwaliteit toe kunnen voegen. Door inventieve oplossingen die aansluiten op de wensen van de opdrachtgever. Oplossingen waar men zelf niet zo gauw op komt en die een verstandige investering in ruimte, woonkwaliteit en toekomstwaarde zijn.

Een paar voorbeelden ziet u hieronder. Uitgebreider kunt u ze op de pagina’s “projecten/wonen” van de website zien.

IMG_3917 DSC_4131.JPG kopie IMG_3029